Ook binnen 10 weken gegarandeerd succesvol worden in online marketing en/of Online sales?

Online marketing en/of online verkoop..

is DE toekomst. Steeds meer mensen die werkzaam (willen) zijn voor een commercieel bedrijf, hun eigen bedrijf, maar ook non-profit organisatie of de overheid komen er tegenwoordig niet onderuit om zich bij te laten bijscholen op online kennisonderwerpen.

Maar wat is online marketing nu precies? Online marketing is je zichtbaarheid en je vindbaarheid via het internet vergroten. Dat klinkt eenvoudig, maar er komen een hoop onderdelen bij kijken, zoals SEO (zoekmachineoptimalisatie), social mediamarketing of contentmarketing voor het web.
Wil je daarnaast ook (meer) online verkoop, komen er nog een aantal online onderdelen bij, zoals online customer journey, online funnelling, google analytics etc. 

Is een online marketing opleiding en/of online sales opleiding iets voor mij?

Je moet er rekening mee houden dat de meeste online marketingopleidingen op hbo-niveau worden gegeven. Een bachelor- of mastervooropleiding is dan mooi meegenomen, maar het is zeker geen vereiste. Het is wel handig als je creatief bent.  

Hoe word ik een online marketing en/of een online sales specialist?

Wanneer jij geïnteresseerd bent in online marketing en/of online verkoop of hier zelfs je carrière van wil maken, is het een goed idee om je te laten bijscholen. Dat hoeft niet met een volledige hbo- of wo studie. Je kunt ook besluiten een kort HBO programma te volgen en er bestaan blended learnings en e-learnings waarmee je je kunt specialiseren op een bepaald onderdeel. Let wel altijd goed op de reviews van deelnemers voor de juiste keuze.

Waar je ook voor kiest, er zijn genoeg richtingen die je met online marketing en/of online sales op kunt. En zoveel meer leuke banen die nu binnen je handbereik komen.

Waarom Adviesbureau van Mil?

Kiezen voor een online marketingopleiding en/of online sales opleiding bij Adviesbureau van Mil is een slimme zet. Behalve dat je gecoacht gaat worden door de beste opleiders uit het vakgebied en dat alle onderdelen die je ook maar bij online marketing en online verkoop kunt bedenken (o.a SEO/SEA/Google Analytics/Online customer journey/online branding/schrijven voor het web/schrijven voor social media etc) worden uitgediept, is er nog een uniek voordeel: je wordt namelijk ook geholpen met het vinden van de baan die bij jou past! Je krijgt toegang tot de 70% verborgen arbeidsmarkt en gaat door werkgevers gevonden en benaderd worden. 

Nu je verwacht dat online marketing en/of online verkoop iets voor jou is, is het tijd voor de volgende stap. Meld je nu aan voor een gratis intakegesprek, waarin het je duidelijk zal worden dat jij de juiste keuze maakt. Je gaat namelijk niet alleen voor een online marketingopleiding in de meest brede zin van het woord… Je gaat vooral voor jouw toekomstig succes!

Scroll naar boven