Vacatures

Commercieel Medewerker Binnendienst

FATH Components BV is een joint-venture tussen FATH GmbH (Spalt, Duitsland) en de TransMoTech Group™. FATH GmbH (1989) is wereld marktleider op het gebied van componenten en innovaties voor de machinebouw. FATH Engineering Components heeft vestigingen in Orlando USA, UK, Hongarije, China en is in Nederland gevestigd in Venlo (Rudolf Dieselweg 14). Het FATH Components BV team heeft ruime ervaring en een sterk klantenbestand in de machinebouw en conveyor systemen. Dit stelt FATH Components BV in staat om superieure producten, vlekkeloze service en echte toegevoegde waarde voor haar klanten en toepassingen te leveren. Met meer dan 30.000 producten op voorraad zijn wij daarmee uniek in Nederland.

Wat ga je doen?

Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste aanspreekpunt van de klant. Je helpt klanten met hun vraagstukken en zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Je signaleert klant- en prospectontwikkelingen en anticipeert daar pro-actief op. Je handelt de verkoopafspraken en de verkoop gerelateerde processen correct af en zorgt voor een goede verwerking van offertes, orders en klantgegevens. Je onderhoudt de band met je klanten goed en informeert hen tijdig over de voortgang. Daarbij weet jij als geen ander dat de samenwerking met je collega’s de sleutel tot succes is.

Wie wij zoeken?

Je communiceert makkelijk, bent oplossingsgericht en procesmatig ingesteld. Daarnaast ben je een leuke collega die graag onderdeel wil zijn van een gezellig team, maar ook graag hard werkt. Je bent in staat verder vooruit te kijken, kansen te zien en deze altijd te willen benutten . Daarnaast ben je een open gesprekspartner die graag langdurige relaties opbouwt en heb je een opleiding of werkervaring in een commerciële functie op MBO niveau. Heb jij technische affiniteit en ben je graag (oplossingsgericht) bezig met je klanten, dan zou dit zomaar jouw droombaan kunnen zijn. Communicatie in het Duits of Engels is voor jou geen probleem.

Wat je van ons mag verwachten?

Wij bieden jou een werkomgeving in een klein team waarin voldoende ruimte is voor eigen initiatief. Naast een marktconform salaris bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan 12 ADV dagen, 25 vakantiedagen en opleidingsmogelijkheden. Voor de gezamenlijke teamspirit worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Hebben we jouw interesse weten te wekken of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Karin van
Mil via 06-30273170 of voor inhoudelijke vragen met Bart Bosch op 06-20971198

OF

Solliciteer makkelijk en snel via deze onderstaande button en wie weet en wie weet kunnen wij jou binnenkort verwelkomen binnen ons team.

Scroll naar top